مقایسه روش تولید و ویژگی های کیفی و تغذیه ای چای سبز و سیاه

چکیده مقاله:

چای مصرفی مردم درسطح جهان فراورده ای است که با منشا گیاهی سالم و بدون

مواد افزودنی و نگهدارنده های رایج مواد غذایی که از لحاظ تاریخی قدمت آن به سال

۲۷۳۷ قبل از میلاد مسیح می رسد برگ چای شامل اقسام مختلفی از پلی فنل ها و

کاتچین هاست که از جمله ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار مهم و قوی با منبع گیاهی

محسوب میشوند این آنتی ا کسیدان ها دراز بین بردن رادیکالهای آزاد در بدن انسان نقش

دارند که به عنوان داروی جلوگیری از سرطان و کاهش رشد غدد سرطانی شناخته معرفی

شده اند انواع چای را می توان به سه گروه عمده تخمیری چای سیاه تخمیر نشده چای

سبز و نیمه تخمیری چای اوولانگ تقسیم کرد از نقطه نظر بیوشیمی چای کیفیت فراورده

نهایی بستگی به کمیت و کیفیت مواد خام و روش فراوری آن دارد اصولا شیوه فراوری که

بتواند تمامی موادغذایی خام برگ سبز چای را به مواد محلول و قابل شرب تبدیل و تشکیل

مواد ناخواسته و ضایعات تولید را به کمترین میزان ممکن تقلیل دهد از لحاظ بیوشیمی بهره

وری و صنعت شیوه مطلوب تلقی می شود در این مقاله ضمن بررسی فراوری تولید چای

به عنوان محصول بومی گیلان و تفاوت روش تولید چای سیاه و سبز به ویژگیهای کیفی

تغذیه ای و کاربردی چای پرداخته شده است.

 

برای مطالعه متن کامل نتیجه این تحقیق علمی میتوانید از این قسمت به سایت سیویلیکا مراجعه نمایید.

_____________________________________________________________________________

 

برای مشاهده و خرید مرغوب ترین چای استان گیلان و لاهیجان اینجا را کلیک نمایید.

 

behnam moradi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *