بررسی اثرات انواع چای در سلامت انسان

چکیده مقاله:

چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و حاوی کافئین می باشد. چای علاوه بر اینکه

یک نوشیدنی محسوب می شود به عنوان یک گیاه دارویی با ارزش نیز تلقی می شود

که دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد باکتری و ضد سرطانی می باشد و می تواند از

عوامل محیطی از انسان محافظت کند. قسمت اصلی مورد استفاده ی بوته ی چای،

برگ آن است که به صورت ھای مختلف تبدیل به انواع چای می شود. انواع چای بر

اساس نوع فرآوری خود قابل تمایز ھستند. برگ ھای بوته گیاه چای، اگر به سرعت

پس از چیده شدن، خشک نشوند، پلاسیده و اکسیده می شوند. برگ چای، دارای

کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان ھای فلاونیک، بازھای پوریک، تئوفیلین، ویتامین،

کلروفیل، تانن و کافئین است. چای به چھار گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون

برگ ھای آن تقسیم می شود. چھار نوع اصلی چای شناخته شده شامل چای سیاه،

اولانگ سبز، سفید می باشد که در این تحقیق به ارزیابی خاصیت ھای انواع چای و

تاثیر آن در سلامت انسان پرداخته می شود و نتایج حاصل از آن مقایسه و بررسی

می شود.

 

برای مطالعه متن کامل نتیجه این تحقیق علمی میتوانید از این قسمت به سایت سیویلیکا مراجعه نمایید.

_____________________________________________________________________________

برای مشاهده و خرید مرغوب ترین چای استان گیلان و لاهیجان اینجا را کلیک نمایید.

behnam moradi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *