تاثير مصرف چاي سبز بر ميزان شاخص توده بدني، فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل

چکیده:

مقدمه:

مقدمه: چاقي يکي از مهم ترين عوامل خطر در بروز بيماري هاي غيرواگير مي باشد که

حتي در کارکنان درماني نيز شيوع رو به افزايشي دارد و مي تواند زمينه ساز بيماري هاي

مختلفي از جمله مشکلات قلبي- عروقي شود. روش هاي درماني مختلفي در اين زمينه

ارايه شده است که يکي از آن ها، استفاده از چاي سبز مي باشد. بنابراين، هدف از انجام

مطالعه حاضر، بررسي تاثير چاي سبز بر ميزان شاخص توده بدني Body mass index) ياBMI )،

فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل بود.

روش ها:

اين مطالعه به صورت کارآزمايي باليني قبل و بعد، بر روي ۲۴ نفر از کارکنان اتاق عمل بيمارستان

شهيد مطهري فولادشهر اصفهان در سال ۱۳۹۴ انجام شد. بعد از اخذ رضايت نامه، از نمونه ها

درخواست گرديد تا روزانه ۴ فنجان چاي سبز حاوي ۳ گرم برگ چاي سبز در ۳۰۰ ميلي ليتر آب

جوش (با دماي ۸۰ درجه سانتي گراد) را به مدت ۸ هفته مصرف نمايند. ميزان BMI، نبض و فشار

خون قبل و بعد از مصرف چاي سبز اندازه گيري شد. در نهايت، داده ها در نرم افزار SPSS مورد تجزيه

و تحليل قرار گرفت.

يافته ها:

فشار سيستوليک و تعداد نبض بعد از ۸ هفته مصرف چاي سبز به طور معني داري کاهش يافت،

اما مصرف آن بر BMI و فشار دياستوليک موثر نبود.

نتيجه گيري:

مصرف چاي سبز مي تواند جهت کاهش فشار خون سيستوليک و نبض مفيد باشد و باعث بهبود

وضعيت قلبي- عروقي مي شود.

 

برای مطالعه متن کامل نتیجه این تحقیق علمی میتوانید از این قسمت به سایت جهاد دانشگاهی مراجعه نمایید.

_____________________________________________________________________________

برای مشاهده و خرید مرغوب ترین چای استان گیلان و لاهیجان اینجا را کلیک نمایید.

behnam moradi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *