چای و چربی سوزی در ورزش

با پیشرفت جامعه و ماشینی شدن زندگی، فعالیت بدنی افراد کمتر

شده است و همین عامل سبب می شود با بیماری به نام چاقی دست

و پنجه نرم کنند. چاقی اغلب در اثر مصرف غذای زیاد و فعالیت کم به

وجود می آید و خطراتی همچون، بیماری های قلبی عروقی، دیابت

نوع ۲، مشکلات گوارشی، سرطان و… را به همراه دارد. استفاده از

مکمل های چربی سوز با یا بدون ورزش یکی از روش های مرسوم

برای مقابله با چاقی می باشد. یکی از این مکمل های پر طرفدار چای

ها می باشد. برخی شواهد نشان می دهد مصرف چای قبل از ورزش

موجب افزایش چربی سوزی در ورزش می شود. اثرات مصرف آن در

طولانی مدت نیز بر کاهش وزن در برخی تحقیقات نشان داده شده

است. در این مقاله سعی شده است تا به بررسی اثرات کوتاه مدت و

بلند مدت چای (سیاه، اولانگ، سبز و سفید) بر شاخص های چربی

سوزی و ترکیب بدن در کنار تمرینات ورزشی طولانی مدت، فعالیت

ورزشی کوتاه مدت بر پایه مرور پژوهش های صورت گرفته در این

زمینه، بپردازیم. مقالات به صورت انگلیسی و فارسی از پایگاه های

Science Direct، PubMed، Scopus، Web of Science، Springer،

Google Scholar، SID و در دامنه ای از سال ها (۱۹۹۲ تا ۲۰۱۹) مورد

بررسی قرار گرفته جمع آوری شده است.

برای مطالعه متن کامل نتیجه این تحقیق علمی میتوانید از این قسمت به سایت مرجع این مقاله مراجعه نمایید.

_____________________________________________________________________________

برای مشاهده و خرید مرغوب ترین چای استان گیلان و لاهیجان اینجا را کلیک نمایید.

behnam moradi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *