فواید چای سبز و استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی

چکیده مقاله:

چای یکی از مشهورترین نوشیدنی ها در جهان است و مصرف آن تقریبا به اندازه

قهوه است. چای قرن ها به علت خصوصیات دارویی مورد استفاده قرار گرفته است

و به سه شکل غیر تخمیر (green tea) نیمه تخمیر semifermented و تخمیر شده

fermented مصرف می شود. کاتچین چای به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در

جلوگیری از اکسیداسیون روغن و چربی از طریق اسکوینچ کردن با رادیکال های

آزاد چون رادیکال DPPH یا از طریق باند شدن (کلیت کردت) Fe2+ میتواند شرکت

نماید. کاتچین چای توانایی جلوگیری از اکسیداسیون چربی در گوشت قرمز, ماکیان

و ماهی را دارد. برای حاصل شدن نتیجه بهتر به غلظت بالای ۰٫۳% کاتچین چای

نیاز است. کاتچین چای از طریق به تاخیر انداختن رشد میکروارگانیسم ها فسادی

یا کشتن پاتوژن ها خاصیت ضد میکروبی دارد. یکی دیگر از کاربردهای کاتچین چای

مکمل غذایی حیوانات است. غذای حیوانات می تواند حاوی ترکیباتی مانند ویتامین

A,E باشد. این ترکیبات می تواند در بافت های حیوانی ذخیره شده و سپس به

محصولات حیوانی چون گوشت و مرغ منتقل شوند. کاتچین چای حاوی ترکیبات آنتی

اکسیدانی است که مانع اکسیداسیون چربی می شود و در نتیجه باعث افزایش

ماندگاری محصولات حیوانی می شود. یکی دیگر از کاربردهای کاتچین به عنوان

غذاهای کاربردی می باشد. که علاوه بر رساندن ماده مغذی, هدفش بهبود سلامتی

می باشد. ترکیبات فنلی گیاهان علاوه بر فواید تغذیه ای, فواید دارویی نیز دارد و

باعث کاهش ریسک بعضی بیماریها می شود. ترکیبات غذایی حاوی پلی فنل ها

می تواند در درمان فشار خون از طریق محافظت از ساختار دیواره رگ ها, جلوگیری

از انتشار آنفلونزا (کاتچین چای عامل استریل کننده قوی است) و جلوگیری از

بیماریهای دندان شرکت می نماید.

 

برای مطالعه متن کامل نتیجه این تحقیق علمی میتوانید از این قسمت به سایت سیویلیکا مراجعه نمایید.

_____________________________________________________________________________

 

برای مشاهده و خرید مرغوب ترین چای استان گیلان و لاهیجان اینجا را کلیک نمایید.

 

behnam moradi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *